4.12.09

Jordi Solé Tura, in memoriam


Ha mort en Jordi Solé Tura.

He tingut la sort de compartir amb ell llargs anys de militància al PSC, i de tractar-lo personalment.

Em queda el record de la seva intel·ligència, la seva saviesa, la seva voluntat, la seva capacitat de mestratge, la seva manera d'acollir els altres.

Ha treballat tota la seva vida pels seus ideals de progrés, llibertat i socialisme, des del vell Partit Socialista Unificat de Catalunya i des de l'actual Partit dels Socialistes de Catalunya.

La seva participació en la vida política del nostre país, des de la clandestinitat i des de les institucions democràtiques que va contribuir a fer possibles, ha estat permanent i productiva. A ell li devem bona part de les coses que més ens agraden de la nostra Constitució.

Ha estat, per sobre de tot, un militant incansable del socialisme.

Mirem de seguir les petjades dels qui han passat al davant.

Etiquetas: , , , , , ,

1 Comentarios:

Blogger paco dijo...

estimat jordi, no he tenido el honor de conocer personalmente al compañero solé tura, pero si lo conocia a través de escritos y otras cosas desde mucho antes de la redacción de la constitución, es condidición humana de nacer y morir, pero cuando se vá un ser humano de la talla intelectuál, social y politica como el solé tura, algo nuestro, muy íntimo se vá también con él.........saludos paco

5/12/09 09:37  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home