12.11.09

La dreta, tal com és


Avui ha estat un d'aquells dies parlamentaris en què la dreta s'ha destapat, i s'ha mostrat com realment és, intolerant, prepotent i decidida al que sigui, inclosa la incitació a la divisió civil del nostre poble, per a mirar d'afavorir els seus objectius partidistes.

Passaven pocs minuts de les nou del matí quan al Congrés dels Diputats, tot just iniciat el debat sobre la LOFCA (Llei orgànica de finançament de les comunitats autònomes) el diputat Sánchez Llibre, de CiU, ha començat el seu discurs a la tribuna titllant-nos als diputats del PSC d'assassins. Ho ha repetit en tres ocasions, si bé en la darrera ha indicat que ho deia en sentit polític, però ha afegit a l'acusació d'assassinat de l'Estatut l'agreujant de que ho fèiem amb premeditació.

Poc més tard del mateix matí, però a les Corts Valencianes, el President de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, del PP, s'ha dirigit al portaveu del PSPV-PSOE, el diputat Luna, dient que el que els socialistes volíem era agafar una camioneta, anar a casa seva de matinada i que al matí següent aparegués bocaterrosa a una cuneta.

Les dues manifestacions de les dues dretes, CiU i PP, passen amb molt d'una intemperància més o menys disculpable en un debat polític.

El que han fet avui les dretes ha estat una incitació a l'odi polític i social, una incitació a la divisió del nostre poble formulant acusacions gravíssimes contra els socialistes.

Cal tenir molta cura amb aquesta qüestió, que no és menor de cap de les maneres, perquè les paraules d'odi engendren odi.

Etiquetas: , , ,

2 Comentarios:

Blogger paco dijo...

ben estimat, es la primera vegada que visite el téu blog, y clar cal dir algo sobre la megua terra y la classe politica que en regis, segóns ésta colla vivim en la "arcadia feliz" yá saps el comentari del indeseable del president, es la comunitat més endeudada del pais. y més a més el alcalde del méu poble vá ser de la (cedade) u sec per própia experiensia personal, no cal que algú en recorde el passat de aquest personatge....y disculpa la megua escritura , salud y república

13/11/09 12:35  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Paco,
ara que m'has començat a llegir, espero que segueixis.
Gràcies pel comentari, la dreta és la dreta s'hi posi com si posi.
Una abraçada,
Jordi

13/11/09 20:58  

Publicar un comentario

<< Home