25.11.09

Perversió

Ahir a la tarda, a l'hemicicle del Congrés dels Diputats, que aquí veiem en plena activitat d'inspecció policial, varem poder assistir a un acte de clara perversió de la política.

En efecte, el PP va presentar i defensar una moció que era, en realitat, un acte de defensa dels seus militants judicialment involucrats en diversos casos de corrupció econòmica, especialment els afectats per l'anomenat "cas Gürtel".

Sota pretext d'una suposada manca d'empara legal suficient del sistema d'escolta telefònica utilitzat en aquest cas, i en molts d'altres que afecten al tràfec de drogues, per exemple, el PP va intentar ajudar en el Congrés la feina dels advocats en els tribunals. El que pretenen és anul·lar les proves contra els seus militants per un suposat defecte formal, i deixar així lliures els acusats, que no s'atreveixen ja defensar en el que fa al fons, és a dir si han realitzat o no actes delictius.

Llàstima per al PP que el Tribunal Suprem ha dictat ni més ni menys que nou sentències que convaliden el sistema i la seva legalitat.

Sortosament els altres grups parlamentaris no es van deixar entabanar per l'operació de defensa de corruptes, i cap d'ells va votar a favor de la moció, deixant el PP ben sol en la seva perversa actuació.

Cal denunciar, ben alt i ben clar, la perversió que suposa l'ús dels mecanismes polítics i parlamentaris, pensats per a procurar per al bé comú, per a instrumentar-los com a mecanisme de defensa jurídica dels acusats de corrupció, i això és el que varem viure ahir.

Etiquetas: , , , , , ,

1 Comentarios:

Blogger paco dijo...

estimat jordi, he estado varios dias fuera de casa, por lo tanto no he podido seguirte, PPerversión....ellos nó, dios nuestro señor se lo perdona todo, irán al cielo, nosotros nó, nosotros como buenos rojos, judeo-masónicos, agnósticos y laicos, yá estamos en la antesala del infierno....bé jordi tan sólament volia saludarte.....paco

26/11/09 00:06  

Publicar un comentario

<< Home