28.6.09

Cada dia de cada any, drets per a tothom!


Avui commemorem els 40 anys dels fets d'Stonewall, al Greenwich Village de New York, que es consideren com el començament de l'actual estadi de la lluita pel ple reconeixement dels drets dels gays, lesbianes, transsexuals i bisexuals (GLTB).

Els actes, desfilades i manifestacions estan convocats una mica arreu, però la qüestió no es limita, no es pot limitar, a una commemoració puntual.

Cal treballar per aconseguir que la consciència social tingui ben assumit que totes les persones som iguals en els nostres drets i llibertats, amb plena independència de l'orientació o preferència sexual de cadascú.

Cal que la no discriminació per aquesta raó salti de les normes a la realitat social, perquè l'acceptació de la diferència i del dret a ser diferent, és un dels fonaments de la democràcia.

Mentre hi hagi discriminació d'una mena o altre, mentre al Món hi hagi indrets on l'homosexualitat és considerada una malaltia o un delicte, on es pot tancar o sotmetre a teràpies els acusats d'homosexualitat, on es pot condemnar a mort, i executar, homosexuals pel fet de ser-ho, caldrà mantenir la reivindicació i la lluita, que ens afecta a tots els ciutadans i ciutadanes.

Cada dia de cada any, i arreu, drets per a tothom!

Etiquetas: , , , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home