21.4.09

Carronyaires


He sabut per la premsa en paper que els pagesos catalans estan capficats pels atacs dels voltors al bestiar. Sembla ser que en els dos darrers anys s'han donat 54 casos d'atacs a animals vius. Els voltors han estat especialment actius en l'atac a vaques en el moment de vedellar al camp, provocant la mort de la mare i del nadó, que es mengen tot seguit.

Això suposa un canvi radical en els hàbits dels voltors, carronyaires que s'alimenten normalment d'animals morts, però que no els ataquen quan són vius.

Les autoritats competents sospiten d'un grup de voltors joves i sense aparellar que sembla que s'han traslladat des de l'Aragó per causa de la supressió del costum d'abandonar cadàvers de bestiar al camp, i que han adoptat una pauta de conducta extremadament agressiva.

En el mateix diari, poques pàgines abans, hi he llegit la crònica de l'acte celebrat per CDC a Vic, diumenge passat, i he sabut per aquest mitjà que s'hi han fet crides a buscar el vot de gent d'altres partits que es poden trobar en situacions més o menys difícils, decidint si vedellen o no un altre partit encara més independentista.

Això suposa un canvi en els hàbits dels polítics civilitzats, que procuren obtenir tants vots com poden, però que no inciten directament a la deserció d'altres partits ben vius.

No hi ha autoritat competent en la matèria, però sembla clar que el nou comportament és conseqüència de l'activitat de certs polítics joves, desplaçats de l'hàbitat dels despatxos de l'executiu per manca de vots, i que han adoptat una pauta de conducta extremadament agressiva.

Em guardaré ben prou de qualificar-los de carronyaires.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home