19.11.08

Inadmissible!

Ha estat a Poznan (Polònia) on s'han produït els fets, durant una manifestació per l'igualtat.

Hi participaven diversos col.lectius units en la mateixa reivindicació, i amb ells i entre ells, hi havia dos joves activistes del Partit dels Socialistes Europeus (PES per les seves sigles angleses), que arboraven la bandera del nostre partit i una pancarta amb el lema "Diversitat SI, Intolerància NO".

Doncs bé, alguns clarament intolerants no van poder suportar que uns joves es declaressin alhora socialistes, europeus, solidaris, diversos i tolerants, i els van perseguir quan van deixar la manifestació, i els van assaltar, produint lesions de diversa consideració al company Mateusz, que assistia a la seva primera manifestació, i luxació del canell a la companya Magda que l'acompanyava. D'altres activistes del PES van sortir il.lesos.

Considero plenament inadmissible que uns ciutadans polonesos siguin agredits d'aquesta manera per manifestar-se com a diversos i tolerants.

M'adhereixo a la condemna expressada pel President del PES Paul Nyrup Rasmussen, i manifesto la meva plena solidaritat amb els agredits i amb tots els qui veuen coartada la seva llibertat per parts dels intolerants.

Etiquetas: , , ,