15.7.08

Qui no té feina, el gat pentina


El fet que els noms de les poblacions catalanes apareguin en català als senyals de trànsit existents a les carreteres catalanes està provocant una pentinada massiva de gats per part de gent que no té feina.

No cal dir que el fet que a Catalunya a les fleques el pa s'anomeni pa fa anar també les pintes de gat a gran velocitat. Si hi afegim allò que ja no té nom, és a dir que els horaris d'atenció al públic figurin a Catalunya en català, amb números és clar, però en català, comprendreu que la frisança pentinadora de gats no tingui aturador.

A la gent de "El Mundo", que ha acabat la feina de denúncia de la conspiració etarra-serveis secrets-islamistes-monclovita per l'onze de març, privada com està ja per sentència de la seva ració de pólvores bòriques, li cal urgentment pentinar el gat.

Inventar-se una situació d'enfrontament lingüístic a Catalunya els ha semblat una bona manera d'entretenir-se, i no els ha fet cap angúnia jugar amb coses tan sensibles com les que juguen, car creuen que poden treure així algun profit en la seva campanya contra la convivència.

Aprofitar les sensibilitats a flor de pell, jugar amb el desconeixement del que realment passa a Catalunya, excitar les passions són les armes que han decidit d'emprar per atacar els diferents governs socialistes.

Tant de bo pentinessin el gat físicament, potser es calmarien i deixarien que la gent visqués i convisqués en pau.
(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , , ,