20.7.08

Clar i català


Clar i català! Així ha parlat el Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya a la seva intervenció a la cloenda de l'onzè Congrés del PSC.

Després de la proclamació de l'excel.lent nova Comissió Executiva del Partit, amb el company Isidre Molas a la Presidència, i de les paraules del Secretari General de PSOE, el company José Luís Rodríguez Zapatero, ha arribat - com calia - el discurs del company Montilla.

Discurs realitzat en català, mal li pesi a algú, i en que ha parlat tant de les classes de català, que accepta, com de les lliçons de catalanisme que ni ell ni ningú del PSC acceptem de ningú.

Ha parlat també de l'objectiu de transformació social que tenim al PSC, i del nostre compromís amb la justícia social i amb el servei dels treballadors.

Ha dit també, ben clar i ben català, que estimem molt el company Zapatero, però que estimem més Catalunya, i en la defensa dels seus interessos treballarem el que calgui.

Tota una lliçó per als desqualificadors d'ofici.

Etiquetas: , ,

6 Comentarios:

Blogger Enrique Castro dijo...

Estic d'acord amb el teu post, menys a la elecció de la nova Comissió Executiva, com t'he dit personalment.

Una abraçada Jordi, company i amic.

21/7/08 00:17  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Enrique,

una executiva que amb vot individual i secret recull entre el 85 i el 96 % dels vots em sembla prou representativa.

Es pot discutir que hi falti algú, estic d'acord, però els que hi són, són també d'alta qualitat i qualitats.

Una abraçada,

Jordi

21/7/08 00:56  
Blogger Enrique Castro dijo...

Jordi:

per supusat, n'hi ha de tot en la Executiva...bo i dolent.

Peró el mecanísme encare es com dius, no dona oportunitat de que alguna decissió mal pressa, pitjor pensada, molt malament plantejada. La llista es tancada, bloquejada, pero ( a favor del PSC) només es pot votar individualment a fin i efecte de porcentatjes.

No m'ha agradat gens ni mica la forma i el fons de com s'ha configurat esta Executiva. No soc ningú per dir-ho, per que no soc militant del PSC, però insisteixo, les formes son (mirant al futur) molt poc elegants e inteligents.

Al 7é Congrés es demanaban unes coses que al 11è Congrés s'han repetit. ¿La diferencia? ...avui tenim el poder i la responsabilitat. Si prescindim de les persones valioses...malament.

Rés més i prou.

Una abraçada Jordi.

21/7/08 01:24  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Enrique,

exactament el mateix sistema que posa unes persones a l'executiva, en posa després unes altres en substitució de les primeres.

No en vull fer, però, cap discussió.

Una abraçada,

Jordi

21/7/08 12:00  
Blogger Martín L. dijo...

Quan parles de "bo i dolent", Castro, crec que hauries de ser més respectuós amb els companys, et quedaria més elegant "bons i no tant experimentats" titlles de pèssims a persones que, pel motiu que sigui i respecto, no aproves perquè consideraves millor unes altres, però, no els dones el benefici del dubte, ni tant sol els dones els 100 dies per poder-los jutjar.
Tots tenim talents amagats i potser si no són tant bons en el lloc que ocupen ara, potser si que aquí ens sorprenen i són brillants.
Gràcies i deixem que treballin i contribueixin en la fita, si són "dolents" el temps ens ho dirà, i com diu Pedret, sempre es pot rectificar.

25/7/08 21:27  
Blogger Jordi Pedret dijo...

No estic d'acord amb la valoració que fa el meu amic Enrique Castro de la nova Executiva del PSC, que jo considero magnífica, però defensaré sempre el seu dret a no veure-la així.

Examinant els seus comentaris no crec que es pugui afirmar que diu que el dolent siguin els nous, potser pensa una altra cosa, però no l'ha concretat, el que també és el seu dret.

Bon debat a tots!

26/7/08 00:33  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home