8.4.08

Govern socialista, programa socialista


Avui dimarts s'enceten al Congrés dels Diputats les sessions del debat d'investidura, que acabarà molt probablement divendres d'aquesta setmana amb la investidura de José Luís Rodríguez Zapatero com a President del Govern amb els vots del Grup Parlamentari Socialista.

Si descartem la possibilitat, prou remota, de que set diputats o diputades d'altres grups parlamentaris votin favorablement i a canvi de res en la primera votació de dimecres l'únic candidat, així serà.

Em sembla bé, és una opció possible, amb la que no comptaven els que durant la campanya electoral repetien la cantarella de ser decisius, o de que els socialistes haurien d'empassar-se el seu programa si volien els seus vots.

La situació en què es troben pràcticament tots els partits que sortien amb aquests estirabots abans de les eleccions fa que els seus diputats ni siguin decisius ni imposin el seu programa a la majoria, prou feina tenen procurant limitar la trencadissa provocada pels seus migrats resultats electorals.

El futur govern socialista rebrà així l'encàrrec parlamentari d'aplicar un programa socialista, el que és el més coherent amb la voluntat expressada pel poble de Catalunya, que va donar als socialistes una aclaparadora majoria.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

2 Comentarios:

Blogger Xapi dijo...

Voldreu dir un programa socialista que no vagi en contra dels interessos dels habitants de Catalunya. A veure si es veritat. (perdoneu la falta d'accents)

Albert

8/4/08 19:12  
Blogger Jordi Pedret dijo...

El programa socialista, aprovat per la majoria del poble de Catalunya, va a favor de la majoria del poble de Catalunya, en podeu estar ben segur.

8/4/08 19:34  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home