23.1.08

Anem per feina!


No s'hi val a badar. Ara toca - més que mai - anar per feina per a garantir el resultat electoral que convé al país i, no ho dubteu, el que convé és que guanyem el socialistes.

Per això participarem el cap de setmana entrant a la conferència del PSOE per a l'elaboració del Programa Electoral, per això s'està debatent i s'aprovarà l'altra setmana el Manifest Electoral del PSC.

Així tindrem a disposició de tothom les nostres propostes per a la propera legislatura, unes propostes d'ampliació dels espais de llibertat i de solidaritat, de consolidació de l'Estat de Dret i de l'Estat de Benestar.

Aquestes propostes les anirem detallant i difonent al llarg del temps que queda fins al 9 de març, però no ens podem quedar només en això.

Cal que expliquem a tothom que rés no és irreversible, que cap conquesta social, solidària o de llibertat ens ha vingut donada, sinó que ha estat conquerida per la voluntat i l'esforç polític.

Cal que tothom sàpiga que allò que no es defensa, que no s'amplia, que no es manté viu, es perd.

Cal que tothom comprengui que és responsable de sí mateix i del conjunt, que la participació és fonamental per a la democràcia, i que ha d'expressar la seva voluntat amb el vot, que és el que ens fa forts a la majoria.

Hem d'anar per feina, sense descans, per a que el poble segueixi sent l'amo únic i indiscutible del seu destí.

Etiquetas: , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home