15.1.08

Creadors de problemes


Alguns polítics, sortosament pocs, semblen trobar-se còmodes en la categoria de les persones que prefereixen crear problemes més que no pas solucionar els que hi ha, que ja són prous.

En els darrers temps semblen tenir, a més, una especial preferència per crear els problemes a través de vídeos en que es manipulen imatges, sons, paraules i la seva relació.

La preferència es concreta molt clarament en el tema de la presència a Europa, i al nostre país , de nous veïns vinguts de fora.

Les migracions han existit sempre, i la immigració és una oportunitat per a la societat que la rep, tant com per als que hi han arribat.

Sembla, però, que el grup de polítics creadors de problemes ha decidit que crear-ne un en aquest tema pot ser profitós per als seus interessos, malgrat el risc de ruptura social a la que inciten amb les seves manipulacions audiovisuals.

Els ciutadans, prou espavilats com són, decidiran quin suport donen als que com Garcia Albiol, del PP, i Duran Lleida, de CiU, han publicat vídeos manipulats i manipuladors d'aquesta mena, per tal de mirar de crear problemes tot esperant-ne beneficis electorals.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: