17.12.07

La brúixola espatlladaHo sap gairebé tothom. Dimarts passat el senador Pere Macías, de CiU, va proporcionar al PP una victòria en aconseguir que es vetés la secció 27 dels Pressupostos Generals de l'Estat, el que suposava el retorn de tot el projecte al Congrés sense que el Senat pogués discutir les esmenes que s'havien anat pactant en el decurs de la tramitació parlamentària. Cal dir que els senadors d'ERC van donar el seus vots - del tot irrellevants per al resultat - a la coalició CiU-PP.

Dijous d'aquesta setmana al Congrés dels Diputats aprovarem en una sola votació el text que va sortir cap al Senat.

En aquesta operació han desaparegut les previsions pressupostàries per a inversions arreu de Catalunya, com ara als barris de Vic, als barris de Barcelona, a l'Hospital Clínic de Barcelona, la variant de la Seu d'Urgell, el Teatre de Vic, la rehabilitació del Monestir de Vallbona de les Monges o del Castell de Figueres. Tot això és irrecuperable.

Aquest és el preu que CiU ha decidit de fer pagar al poble de Catalunya per marcar enfrontament amb el Ministeri de l'Habitatge, quina secció pressupostària va vetar.

Definitivament als de CiU se'ls ha espatllat la brúixola, o bé és que no saben fer-la servir gens ni mica.

Han perdut totalment el Nord i totes les altres referències.

De quina altra manera es pot explicar aquest càstig al poble de Catalunya per una tan minsa i efímera victòria?

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home