4.6.07

Es busca notari


Cal trobar un notari el més aviat possible. Sempre acaba mancant temps per a la preparació de totes les variacions de les escriptures anteriors, i en aquest cas no s'hi val a badar. Tot ha de quedar ben lligat.

Si en un moment determinat es va prometre no pactar mai amb el PP, cal que quedi clar que això no volia dir de cap de les maneres que no es pactés amb el PP en el futur. On s'és vist interpretar les coses així? Això només ho fa algú que no tingui prou pràctica en aquestes coses.

Ara els temps poden canviar i les promeses fora de context valen el que valen.

Si aquests senyors del PP, honorables amics de CiU de tota la vida, com ho demostra el pilot de vegades que han votat conjuntament al Congrés dels Diputats, poden obtenir ara millors resultats electorals, no és qüestió de deixar-s'ho perdre per una promesa davant notari qualsevol. I si no els surt prou bé, sempre quedarà la possibilitat de recordar la ferma promesa anterior de no pactar-hi mai.

Prou sort hi ha que el que diu una escriptura ho esborra una altra. I la geografia és propícia, prop de l'hotel Majèstic hi ha un pilot de prestigioses notaries.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,