30.5.07

Deliris polonesos


Els reaccionaris bessons Kaczynski han portat Polònia a una situació, que si no fos dramàtica per la seva repercussió en el respecte dels Drets Humans, faria simplement riure.

Desprès de l'anomenada Llei de Lustració, clarament inquisitorial respecte al passat de la ciutadania polonesa i de la baixa venjança contra els solidaris membres de les Brigades Internacionals, ha tocat el torn als Teletubbies.

Confesso d'entrada que els Teletubbies, que he vist en alguna escadussera ocasió, m'avorreixen sobiranament. No en sóc cap tipus de fan, però d'això a acusar en Tinky-Winky de dissolució de les tradicions cristianes poloneses, i de perversió del jovent polonès hi va un bon tros.

Si a això hi sumem que la dissolució i la perversió es vinculen a una suposada homosexualitat d'un ninotet, afegim el ridícul a la perversió del pensament, i l'escarni a la persecució.

Els valors comuns europeus no són aquests de cap de les maneres, són els de la llibertat, els drets humans, la democràcia i la convivència, el respecte al lliure desenvolupament de la personalitat i de les opcions sexuals i altres opcions personals.

Potser que la Unió Europea n'hauria de dir alguna cosa.

Etiquetas: , , ,

3 Comentarios:

Anonymous Anónimo dijo...

No és estrany que t¡avorreixin els teletibbies, ja que en principi és un programa de tv dissenyat per a infants de 0 a 3 anys.

31/5/07 10:25  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Però l'Epi i el Blas m'agradaven, i no estava ja en l'edat a la que es dirigien. Ah, i el Monstre de les Galetes també.

31/5/07 11:43  
Anonymous Anónimo dijo...

Els Teletubies és l'anècdota que fa visibilitzar el problema als mitjans. Avui ja s'han fet enrere. Continuen, en canvi, amb la prohibició d'exercir de mestre als homosexuals. I això és la Unió Europea...

31/5/07 15:13  

Publicar un comentario

<< Home