13.3.07

El 98 %


El 98 %. Aquest és el percentatge de la població de Catalunya que el proper 27 de maig podrà triar la papereta d'una candidatura socialista.

Els socialistes presentarem candidatures a 700 poblacions, en les que s'aplega aquesta xifra de ciutadans i ciutadanes. Ho farem a tot el territori, i així oferirem una més àmplia opció democràtica al nostre poble.
S'hauran acabat - o gairebé - les candidatures úniques que no deixen als votants més opció que l'abstenció si no hi estan d'acord. S'haurà acabat aquella cançó de l'enfadós de que cert partit és més català que d'altres perquè té candidatures arreu, o de que al mateix partit no li calen votacions per a guanyar eleccions. S'haurà acabat el monopoli de representació política.

La gent serà més lliure perquè tindrà més possibilitats d'elecció. La voluntat del poble serà la que decidirà, i no la dels qui confegien les llistes úniques.

Tot això provocarà, és clar, disgust als qui defensen el seu monopoli, que, vés per on, són els mateixos que pretenen dia rere dia negar als socialistes el nostre caràcter nacional català i malden per convèncer la gent de que som un rar fenomen metropolità.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

4 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

I què ha passat amb el 2% restant? Pobles perduts al Pirineu?

El que és indubtable és que la democràcia sempre serà més forta quantes més opcions tinguin els electors.

13/3/07 11:05  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Exactament,Carlos, llogarrets perduts, la majoria amb el sistema de consell obert.
Jordi

13/3/07 17:19  
Blogger catalunya.ffw dijo...

Jordi,

Felicitats per l'abast de les candidatures presentades, però quantes n'heu omplert amb militants d'altres zones? Tenir presència al territori és alguna cosa més que presentar-hi llista.

Salut,

Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

14/3/07 08:47  
Blogger Jordi Pedret dijo...

Benvolgut Marc,

treballem tant com podem - i conec companys i companyes que poden molt - per tenir la màxima implantació possible en tot el territori, car el nostre és un projecte nacional català, que no té cap tipus de voluntat de deixar fora ningú per raó del lloc on visqui ni per cap altra. El nostre objectiu és que tothom pugui triar la nostra opció si li abelleix.

Formem les nostres llistes amb la gent de cada territori, caldria sinó.

I, per descomptat, estic d'acord amb que la presència política és més que presentar llistes, però aquestes són necessàries per la feina de presència diaria i de relació directa amb la població.

Dit tot això, gràcies per la felicitació que assumeixo que és completament sincera.

Rebeu una cordial salutació,

14/3/07 22:29  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home