15.3.07

Dos motius de satisfacció


Pràcticament han coincidit en el temps. Ho estem commemorant en el mateixos dies.
D'una banda es tracta del tercer aniversari de la victòria electoral socialista en les eleccions generals del dia 14 de març de 2004, que van portar a un Govern socialista presidit per José Luís Rodríguez Zapatero.
D'altra banda s'escauen els primers 100 dies del Govern d'Entesa per al Progrés, a la Generalitat de Catalunya, sota la presidència de José Montilla.
Tenim dos governs que fan via, que acompleixen els objectius, que s'interessen per les persones i per resoldre els seus problemes, que eixamplen els drets dels ciutadans, que treballen malgrat el soroll estrepitós amb el que l'oposició intenta amagar-ho.
Són, n'estic ben segur, dos motius de satisfacció per a la immensa majoria.

Etiquetas:

4 Comentarios:

Blogger Carlos dijo...

El 28 de maig estarem més satisfets

15/3/07 11:15  
Blogger Jordi Pedret dijo...

N'estic segur, Carlos, però no cal dir blat fins que no sigui al sac, i ben lligat!
Ara ens toca treballar per a les municipals. Tenim la gent, les idees, les ganes, només hem d'aconseguir que els ciutadans ens facin confiança.
Tots a la campanya!
Una abraçada,
Jordi

15/3/07 12:09  
Anonymous Anónimo dijo...

Hola Jordi!
Jo sóc optimista, estic convençuda que finalment la veritat caurà pel seu propi pes i la gent sabrà donar el seu vot als dirigents que treballen de forma responsable en la defensa dels valors democràtics i per tal d'afrontar els nous reptes de futur.

Una salutació
María

15/3/07 13:51  
Blogger Unknown dijo...

Novament he de coincidir amb tu amic Jordi, tens tota la raó en plantejar l'enorme satisfacció que ens cal tenir per aquest doble aniversari. Ara treballem d'entrada per les municipals, on esperem refletir aquesta tendència. Una forta encaixada.

15/3/07 15:11  

Publicar un comentario

<< Home