22.12.06

Ha passat un any


Avui fa just un any que vaig començar aquest blog. La meva intenció inicial de comunicar amb la gent i explicar el què anem fent al Congrés, i a d'altres llocs, s'ha traduït en 313 posts, inclòs aquest d'avui.

Espero que pugueu perdonar la tabarra, però com sabeu molts de vosaltres, això del blog enganxa d'allò més.

Per sobre de tot, puc dir que he conegut gent, he trobat amigues i amics en la xarxa, i uns quants adversaris que no sempre s'expressen amb una educació primmirada.

He intentat la conversa, i crec que alguns cops l'he establert, i he fet el salt a un parell de publicacions digitals, a més d'integrar-me en xarxes d'afinitat política.

Em sembla, per tant, que hi ha raons per a celebrar el primer aniversari.

Com que aquest vol ser un blog participatiu i interactiu, vosaltres mateixos podeu acolorir el dibuix del pastís (això sí, sense sortir de la ratlla) i bufar l'espelma.

Que us divertiu molt!

5 Comentarios:

Anonymous merce dijo...

Felicitats Jordi! Ets dos mesos mes vell que jo, ja que el meu blog cumplirà un any al febrer del 2007. Es veritat que aixó enganxa, i et permet conèixer gent que val la pena i diu les coses clares, com tu. Bon Nadal.

22/12/06 08:19  
Blogger Carlos dijo...

Per molts posts!!!

22/12/06 11:03  
Blogger Eu dijo...

Feliç aniversari! I que en vinguin molts més!

22/12/06 12:21  
Blogger Laia Gomis dijo...

En aquest primer any hem pogut compartir a través de la xarxa nombroses notícies d'actualitat o fets que passaven al costat de casa nostra, una mica més lluny o inclòs a l'altre costat de l'Atlàntic. Sense cap mena de dubte, la principal virtud és que les fronteres queden desdibuixades i els seguidors habituals d'aquest espai sempre descobrim alguna novetat que amb molta probabilitat sense el teu esment ens passaria per alt.

Així doncs et felicito per tot el treball dut a terme durant aquest anyet i t'encoratjo a seguir amb aquest gran projecte durant molts anys més!

Una abraçada!

Laia

22/12/06 14:36  
Blogger Enrique Castro dijo...

Jordi, dos cosas:

Felicidades por este primer aniversario y aprovecho la oportunidad para desearte unas muy buenas fiestas, en compañia de los tuyos.

Un abrazo.

22/12/06 17:30  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home