17.10.06

De la fotocopiadora al DVD

Tal com deien a la clàssica sarsuela, "les ciències avancen que és una barbaritat".

Ara ja no li cal limitar-se a la ràdio, com ho feia el seu admirat Goebbels, mancat d'altres possibilitats.

Tampoc no està subjecte a les limitacions d'una màquina gairebé arcaica, com és la fotocopiadora, encara que la seva era prou avançada com per a poder canviar les xifres de les enquestes sense intervenció humana, com recorda al nostre país fins i tot la mainada de primària.

Ara pot disposar de la tecnologia del DVD, i n'està d'allò més content. Això li permet multiplicar d'una manera espectacular la difusió de la seva obra. A més, si l'hem de creure - i ho hem de fer car ell és un polític honrat, com tothom recorda - sense cap tipus de cost, i sense haver de disminuir l'efectiu de les donacions tan voluntàries com anònimes al seu partit.

Madí, l'home de la fotocopiadora, s'ha convertit en l'home del DVD. Benvingut sigui a la modernitat, que fa més evident, clara i indiscutible la mentida en que es basa tota la seva actuació.

Tots li hem d'agrair la seva contribució a un escalfament de la campanya electoral a costa exclusiva del seu partit, i també li agraïm profundament i sincera la manera que ha tingut de posar de relleu el tarannà del seu candidat, el Sr. Mas.

Allà on només hi ha propostes mentideres de xecs i rebaixes, correspon que hi hagi també brutícia, mentida i menyspreu, com es demostra al DVD.

(article publicat a e-noticies)

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home