12.10.06

A cal notari

N'hi ha que tenen tan assumida la barreja entre la política i les activitats i negocis privats, que el primer que pensen quan parlen de política és en anar a cal notari, com si es tractés de formalitzar una compravenda, quan en realitat el que hi ha en joc és la credibilitat i els vots.
Crec que és recomanable mantenir fora del terreny de la política un gremi tan antic i prestigiós com el notarial, que prou feina té, i molt important, en l'àmbit del dret privat.
Tot això deixant de banda, naturalment, la possibilitat que algun notari vulgui dedicar-se a la política, com hi té perfecte dret, com és el cas d'un prestigiós notari interessat fa ja temps en la cosa pública, que es presenta a la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya per Barcelona.
Qui ha de refermar les promeses amb apel.lacions a la fé pública notarial és que té ben clar que no se'l creu ningú, i això li passa perquè és increïble que no pacti amb el PP qui ho ha fet sempre que ha pogut.
Cap notari podrà fer-nos oblidar el pacte de l'Ajuntament de Tarragona o el Pacte del Majèstic, per parlar només de dos casos ben coneguts.
(article publicat a e-noticies)

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home