14.10.06

655.000

La xifra de morts a conseqüència de l'invasió il.legal d'Irak per part dels Estats Units i dels seus aliats, sembla ser la de 655.000.

Aquesta xifra ha estat immediatament i lògica negada per l'administració de George W. Bush Jr., que ha volgut treure credibilitat a l'estudi.

Totes aquestes morts, i les que inevitablement i desgraciada, vindran, deriven de la decisió d'alguns - els qui van ser a les Açores - de començar una guerra d'invasió il.legal, immoral i que s'ha demostrat inútil per a la causa democràtica, en contra de l'opinió dels seus pobles, clarament expressada als carrers en multitudinàries, cíviques i ordenades manifestacions, com la de Barcelona.

Totes les morts, tota la destrucció, tot l'horror, tot l'odi, tota la divisió, han tingut - això sí - repercussions ben beneficioses en els comptes de resultats de les empreses dedicades a la "reconstrucció" de l'Irak destruït pels seus exèrcits i, és clar, el benefici per a un cert ex Conseller d'Estat espanyol, José María Aznar López, d'ocupar una poltrona al Consell d'Administració de les empreses de Rupert Murdoch.

De la sang, sempre hi ha algú que en treu profit.

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home