6.5.08

Esforços inútils


Acabo d'assabentar-me'n. En Daniel Sirera, del PP, ha ofert ajuda al President Montilla per a tirar endavant el govern de Catalunya, això sí, amb la condició de que faci fora ERC del Govern.

L'antiga saviesa atribueix als esforços inútils la responsabilitat de produir una profunda melangia en l'ànim dels qui els realitzen.

No voldria jo veure en un estat d'ànim tan lamentable al responsable del PP a Catalunya, per això em permeto recomanar-li que eviti els esforços inútils, tots els esforços inútils.

Que abandoni, per la seva plena inutilitat, l'esforç de trencar el Govern de Progrés a Catalunya. Que abandoni, per la seva completa inutilitat, l'esforç de fer, amb l'inútil esforç anterior, que oblidem la situació interna del seu partit, que ha fet que els diversos aspirants a presidir-lo en el futur, inclòs ell mateix, hagin anunciat en públic un a quantitat d'avals per a la seva carrera presidencial que superen en molt el total de compromissaris que poden emetre avals, en una espècie de miracle de multiplicació dels avals ben difícil de creure.

És inútil mirar de fer caure el Govern de Catalunya, i més encara des del PP, i és inútil mirar de fer que la ciutadania de Catalunya oblidi el que està passant al PP.

Evitem, doncs, la melangia.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,