29.1.08

Coses interessants


Aquest cap de setmana s'ha celebrat la conferència programàtica del PSOE, en la que hi hem participat també delegats del PSC, en compliment del protocol de relacions entre ambdós partits.

S'hi han dit, i debatut, coses prou interessants, i de prou importància per tal com s'han convertit en les propostes que tenen més possibilitats de convertir-se en accions de govern passat el proper 9 de març.

Més enllà dels titulars de premsa, queda clar que el socialistes ens presentem a les eleccions generals amb un programa d'aprofundiment de les llibertats i dels drets socials i amb la voluntat de construir un país modern i solidari.

M'interessa, però, destacar alguna de les coses que més ens interessen al PSC i al conjunt dels catalans, com és el compromís del desplegament de l'Estatut i l'impuls d'un nou sistema de finançament per a Catalunya, i per al conjunt, l'assumpció de les responsabilitats de l'Estat en la protecció de les diverses cultures espanyoles, amb especial atenció a les quatre llengües oficials.

Ara es tractaria - encara que a alguns sembla que els és ben difícil - de prescindir dels insults i les desqualificacions personals, i comparar les propostes per a decidir el vot.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home