26.9.06

L'amic dels rics


Per si algú en tenia algun dubte, el líder de la dreta catalana l'ha esvaït definitivament.

El Sr. Mas continua amb les seves propostes d'ajuda als rics, a costa del diner públic que hauria de servir, al menys, per a esmorteir diferències de renda, encara que a certa carcúndia nacionalista l'objectiu distribuïdor de renda del sistema fiscal li pugui fer massa olor de sofre esquerranós.

Després de les rebaixes d'impostos per l'anglès, ara es tracta dels xecs per estimular la natalitat: 100 euros al mes per menor de tres anys que no vagi a escola bressol pública, 1.000 euros per fill nascut o adoptat, i 4.000 euros l'any, durant sis anys, a partir del tercer fill.

El que es pretén, en definitiva, és que qui ja té, tingui més. Per això es proposen xecs a dojo, per donar diners que es puguin gastar en el sector privat, que el que convé es donar negoci als amics.

Fer escoles bressol públiques? I ara, que potser voleu que se n'aprofiti qualsevol? Xecs, xecs és el que convé.

Parar atenció al nivell de renda de qui rep els xecs? Que us heu begut l'enteniment? Cadascú té el que té, i no n'hem de fer res.

Que això costa 900 milions d'euros? Quin millor destí que les butxaques dels rics poden tenir els impostos dels treballadors?

Serveis públics? No em feu riure, xecs, xecs, vinga xecs!
(article publicat a e-noticies)

1 Comentarios:

Blogger Enrique Castro dijo...

Jordi:

es que el Más, me recuerda ( salvando las diferencias de altura política, obvias por otra parte y en contra del político de CiU ) al Adolfo Suarez cuando decía aquello de...

"puedo prometer y prometo".

Ni puede prometer, ni tiene credibilidad, ni los asesores de EE.UU. que tiene a sueldo van a dar un vuelco electoral en Catalunya.

Un abrazo.

27/9/06 04:28  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home