17.9.07

La prudència del Sr. Duran

El Sr. Duran és un polític prudent, sembla.

El Sr. Duran ha decidit de demanar al Consell Nacional d'Unió Democràtica de Catalunya que ajorni el nomenament de candidat a cap de llista per Barcelona en les properes eleccions per al Congrés dels Diputats.
El Sr. Duran devia témer que els seus consellers nacionals el proposessin a ell mateix, i la perspectiva no li abellia gens ni mica.

No seré pas jo qui el critiqui. Em sembla d'allò més encertat voler saber quin pa s'hi dóna o, com ha dit molt més formalment, amb qui es va i on es va.

Aquests semblen ser temps de proliferació de plataformes, de projectes de construcció de cases comunes, etc. Amb aquesta dèria que sembla haver agafat als amics del Sr. Duran per treballar de mestre d'obres, i la perillositat de moltes de les bastides que caldrien, tota prudència és poca.

És ben sabut que el cap de llista és qui carrega sempre amb els neulers, i si a més s'ha d'enfilar així carregat per bastides perilloses, per arribar a coronar el terrat d'una casa comuna amb plànols dubtosos, la prudència és imperativa.

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: ,

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home