6.11.10

Coses importants avui a Galícia




Avui a Ferrol ha passat una cosa prou important, que no sortirà a la premsa, concentrada a Santiago de Compostela.
Avui, al barri de Caranza s'ha inaugurat el nou local de l'Associació Cultural Fuco Buxán, que treu el seu nom del personatge al que es dirigeix Celso Emilio Ferreiro en el seu poema "Carta a Fuco Buxán", quin últim vers és "Fuco Buxán, loita!"
Els companys de Fuco Buxán porten anys lluitant per la seva ciutat, per la seva comarca, per la vida de la seva ria, pels drets dels treballadors i dels ciutadans, portant vida cultural i política a la ciutat i a tot Ferrolterra.
Publiquen des de fa quinze anys una revista trimestral, "Razón Socialista" en la que he tingut l'honor de publicar en vàries ocasions, així com organitzen conferències periòdiques i m'han convidat a donar-ne més d'una.
Avui han reunit una munió de gent d'alta qualitat per a la inauguració. Hi havia veïns i veïnes, representants d'organitzacions i col·lectius socials, de sindicats, de mitjans de comunicació alternatius, activistes culturals, alcaldes, inclosos els de Ferrol i Fene, i molta gent de la que lluita cada dia.
A les fotos que els he fet hi podeu veure diversos socis, inclòs el president, de Fuco Buxán fent els darrers preparatius - passant l'aspirador - just abans de la inauguració.
Avui a Galícia, no massa lluny de Santiago de Compostela, ha passat una cosa important: s'ha tornat a demostrar que la lluita diària val la pena!

Etiquetas: , , , ,

1 Comentarios:

Anonymous Fuco Buxán dijo...

http://fucobuxan.com/index.php?option=com_content&task=view&id=741&Itemid=29
Grazas por vir a vernos neste día importante.
M. Cendán no nome de Fuco Buxán.

8/11/10 17:13  

Publicar un comentario

<< Home