7.1.10

Un degoteig pervers


Ahir va ser la notícia de la construcció de quatre edificis per a colons jueus al costat de l'Hort de Getsemaní, a Jerusalem Est.

Avui és la de l'aprovació pel Comité municipal de planificació de Jerusalem de l'edificació d'una nova colònia amb 50 habitatges al barri de Shuafat, també a Jerusalem Est.

Ho de de repetir, Jerusalem Est no és part de l'Estat d'Israel sinó que és un territori palestí il·legalment annexat per Israel, sense reconeixement internacional.

Ho de de repetir, no es tracta d'innocents qüestions urbanístiques ni del desig de proporcionar habitatge a tots els ciutadans d'Israel. Es tracta, al contrari, de proporcionar-ne només al jueus en territori palestí il·legalment annexat, i amb la finalitat de canviar la situació demogràfica en el que és una planificada neteja ètnica de la part àrab de Jerusalem.

Tot això té greus conseqüències, establint fets consumats que el govern israelià vol irreversibles per a fixar les fronteres d'Israel més enllà de les internacionalment reconegudes.

És un pervers degoteig contra la pau, contra la justícia.

Etiquetas: , , , ,

4 Comentarios:

Blogger Blog de Paco Piniella dijo...

Te cito en mi post...
http://piniella.blogspot.com/2010/01/el-rol-politico-en-las-redes-sociales.html

8/1/10 18:14  
Blogger Jordi Pedret dijo...

¡Gracias, Paco, por la cita!
Nos vemos un día y tomamos un café, que estoy en plan abstemio.
Un abrazo.

8/1/10 19:04  
Blogger Elvira dijo...

Gracias por la claridad y la contundencia. Ayuda a sacudirnos esta sensación de que "es normal"- por la información aséptica que recibimos- que sigan los asentamientos de colonos. Ayuda a mantener la indignación y el escándalo ante esta injusticia impune.

8/1/10 20:11  
Anonymous Anónimo dijo...

llegir tot el bloc, bastant bo

24/2/10 05:36  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home