28.11.06

Parlem-ne


Avui, el Molt Honorable senyor José Montilla Aguilera pren possessió del seu càrrec de President de la Generalitat de Catalunya.
Aquest acte formal suposa la culminació de l'acompliment de la voluntat popular expressada en les eleccions del passat 1 de novembre. Investit pel parlament per majoria absoluta, tal com pertoca a una democràcia parlamentària com és la nostra, el President presidirà demà la primera reunió del Govern, format per les persones que haurà designat.
Quedarà així complert el cicle de renovació governamental, la primera successió d'un Govern català d'esquerres per un altre també d'esquerres, en plena normalitat democràtica.
A partir d'ara caldrà que el nou Govern desplegui la seva obra, i caldrà que el Parlament en parli.
Parlem-ne, els uns defensant el Govern i acuitant-lo en la seva feina, i el altres criticant-lo des de l'oposició, on el nostre sistema democràtic ha col.locat a les diverses dretes polítiques.
Parlem-ne doncs tots, exercint cadascú el paper que li ha atorgat el poble, en les institucions democràtiques, sense apel.lacions a catàstrofes socials ni a lideratges morals fora dels vots parlamentaris.
(article publicat a e-noticies)

0 Comentarios:

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home