29.6.06

S'obre el camí

Fa uns minuts que el President del Govern ha fet l'anunci que tots esperàvem.
Comencen les negociacions amb ETA, sense preu polític, per tal de posar fi a la violència exercida pels terroristes des de fa massa anys.
L'esperança de la pau és ja quelcom de concret.
Ara cal paciència, intel.ligència i, sobre tot, unitat dels demòcrates per assolir, des del més absolut respecte a les víctimes, l'anhel unànime dels ciutadans i ciutadanes, la pau.
Recordem que tot camí, fins el més llarg, comença amb un primer pas.
Ara s'obre un camí difícil, però possible.

3 Comentarios:

Anonymous merce dijo...

Ja era hora de l'anunci. Per desgràcia, després d'esperar a que el PP s'apuntés, ha demostrat un cop més que no està a la altura de les circumstàncies, i que prefereix possibles rèdits electorals abans que intentar acabar amb el terrorisme.

29/6/06 15:20  
Blogger Laia Gomis dijo...

Comparteixo tots els elements exposats en aquest article, personalment tinc moltes esperances dipositades amb la fi del terrorisme, convé tenir present que el camí no serà de roses sinó molt llarg i difícil però aquest fet no ens ha de provocar que la sensacó de por i d'inseguretat s'apoderi de nosaltres. Hem d'expressar tot el nostre suport al govern i recolzar-lo per aconseguir l'esmentat objectiu, si tots actuem així no en tinc cap dubte que serà un èxit, un èxit de tota la societat perquè les armes callaran i la pau estarà present en tots els racons del nostre país.

29/6/06 15:34  
Blogger Albert Balada dijo...

Principis, voluntat democràtica, una tasca complexa que requereix prudència i discreció pel que ha de ser, ens ho diu el president del govern José Luís Rodríguez Zapatero: “un gran acord de convivència”, en el que considera una tasca de tothom: l’anhel de pau.

30/6/06 10:58  

Publicar un comentario

Enlaza con este post:

Crear un enlace

<< Home