24.12.08

Pals a les rodes


És ben clar que hi ha qui vol convertir el posar pals a les rodes en la principal activitat pública a Catalunya, una mena d'esport nacional a l'estil del llançament de troncs que practiquen els escocesos.

Vegeu sinó el que està passant amb les negociacions sobre el finançament i les votacions sobre els Pressupostos Generals de l'Estat.

Aquí no queda dubte de cap mena de que els qui van pactar el desastrós finançament que tenim ara, és a dir els de CiU, miren d'impedir que hi hagi un nou finançament, que sempre serà molt millor, simplement per tal d'evitar que el Govern de la Generalitat pugui demostrar que defensa Catalunya molt més enllà del que ells van fer mai.

Així han intentat d'una banda carregar-se els Pressupostos Generals de l'Estat, el que és el menys adient per a negociar després amb el Govern contra el que es vota. Per això varen vetar els Pressupostos al Senat, i varen votar també en contra al Congrés dels Diputats, tot i que en els Pressupostos aprovats es compleix la Disposició Addicional Tercera de l'Estatut i es preveu la quantitat de 4.625.000.000 euros per a inversions a Catalunya.

Així critiquen a tort i dret tota activitat negociadora, sigui la que sigui i sigui quin sigui el capteniment del President de la Generalitat, fent una pinça amb el PP contra el nou finançament.

Així algun dels seus més destacats - per via familiar - representants es permet de dir que el President de la Generalitat fa comèdia i que no es creu les negociacions que s'estan desenvolupant. 

Així, arraconats per la seva pròpia decisió en una oposició plenament irrellevant al Parlament i al Congrés dels Diputats, es dediquen a la seva passió: posar pals a les rodes!

(article publicat a e-noticies)

Etiquetas: , , ,